НАШ ДЕВІЗ

Життя – це можливість. Користуйся нею. Життя – це мрія. Здійсни її. Життя – це виклик. Прийми його. Життя – це обов’язок. Виконай його.

середа, 1 листопада 2023 р.

 

ХХІІІ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА

Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика Проводиться на виконання Указів Президента України від 09 листопада 2007 року № 1078 «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика».

   Метою конкурсу є забезпечення всебічного розвитку і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя, сприяння утвердженню її статусу як державної, піднесення престижу української мови серед молоді.

Конкурс проводиться щорічно з 27 жовтня.

     



Для учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти конкурс проходить у чотири етапи: шкільний, районний/міській, обласний, підсумковий.

     Переможцям Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, які продовжують подальшу освіту в закладах освіти України, призначаються щомісячні іменні стипендії Президента України на календарний рік, починаючи з 1 вересня поточного року.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вас вітає 10-А клас!

  ХХІІІ МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС З УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ ІМЕНІ ПЕТРА ЯЦИКА Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика Проводиться на вик...